Home Favorieten Contact
       Hoe krijg je meer geluk?
Het is een ouwe wijven-wijsheid, en niet voor niets: zonder geluk vaart niemand wel. Maar hoe zorg je er nou voor dat je het hele jaar door kunt rekenen op geluk? Nou, bijvoorbeeld zo:

Naai op een donderdag of een zondag van wat jute of grof linnen een buideltje en borduur er een lieveheersbeestje op. Lieveheersbeestjes zijn een erkend gelukssymbool. Vul het buideltje voor driekwart met betonie. Dit is een krachtig middel tegen ongeluk.

Weef om een berkentakje drie linten van ongeveer dertig centimeter lengte. Gebruik een wit lint, een violet lint en een lint in een kleur die je bij jezelf vindt passen. Terwijl je hier mee bezig bent, kun je jezelf voorstellen dat je de vruchten plukt van je goede werk.

Steek het takje in het buideltje en naai het dicht. Leg de talisman op je derde oog en wens vrede, geluk en gezondheid. Raak er eerst je hart mee aan, dan je handen en tot slot je voorhoofd. Berg je talisman op op een veilig plekje en neem hem met je mee als je denkt dat je wel wat extra geluk kunt gebruiken.


< < Terug naar "13 praktische hekserij tips" < <