Home Favorieten Contact
       Hoe hou je je kind in de hand?
Sommige kinderen vragen erom om achter het behang geplakt te worden. Niet doen. Helpt niks. Je kunt je kind beter in een potje honing stoppen om op die manier 'een kind in honing' te creeren.

Voer de bezwering uit op een donderdag bij wassende maan. Zorg ervoor dat je eerst een tijdje samen bent met je kind voordat je aan deze bezwering begint. Adem zijn geur en zijn aura in. Neem dan het beste element van je kind in gedachten en begin de bezwering. Stel je je kind continu voor in een spiraal van wit licht.

Stop een (vrolijke) foto van je kind in een pot met lavendelhoning of klaverhoning. Terwijl je dit doet zeg je:

"Kind in honing, kind in licht, breng jezelf in evenwicht. Neer de stekels, weg de grillen, de zonzij zien moet je willen. Stampvoet niet meer en gehoorzaam weer. Spreken is zilver, zwijgen is goud. Luister nu naar wie van je houdt."

Zend je kind al je liefde en verzegel het potje. Breng zegelwas aan langs de rand en bind er een wit lint omheen. Zet het potje uit de weg, maar niet in het donker. Raak van tijd tot tijd het potje aan en herhaal de spreuk om hem op die manier nieuwe kracht te geven.


< < Terug naar "13 praktische hekserij tips" < <