Home Favorieten Contact
       Hoe kom je erachter of je geliefde je bedriegt?
Als je echt, echt, echt wilt weten of je geliefde je bedrogen heeft, dan is onderstaande methode een goede manier om de waarheid te weten te komen. Let op: de bezwering mag alleen worden uitgevoerd op de zevende dag van de maand.

Vraag je geliefde om plaats te nemen voor een spiegel en bied aan zijn nek en schouders te masseren. Brand olie en steek een witte kaars aan om een ontspannen sfeer te creeren. Terwijl je met je handen bezig bent, praat je op zachte en hypnotiserende toon. Vervolgens stel je je gelifde drie vragen.

Stel de vragen aan het spiegelbeeld van je geliefde en zorg ervoor dat hij antwoord geeft aan jouw spiegelbeeld. De eerste twee vragen moeten niet al te serieus zijn. Ze moeten te maken hebben met werk of familie. Let op zijn gezichtsuitdrukking als hij antwoord geeft.

Stel hem tot slot de vraag waarop je eigenlijk antwoord wilt hebben. Heeft hij je bedrogen met een ander? Aan zijn gezicht in de spiegel kun je zien of hij eerlijk antwoord geeft. Tegenover anderen zal hij misschien kunnen liegen, maar tegenover zijn spiegelbeeld zal hij dat niet kunnen. Je zult het zien.


< < Terug naar "13 praktische hekserij tips" < <