Home Favorieten Contact
       Hoe word je weer slank?
Allereerst: iedere heks zal het je vertellen. Als je probeert af te vallen, doe dat dan bij afnemende maan en niet bij wassende maan. Veel vrouwen beginnen een dieet bij wassende maan en snappen maar niet waarom dat niet werkt.

Er zijn honderden zo niet duizenden dieten op wetenschappelijke basis in omloop. Sommigen ervan werken zelfs. Maar voor mensen die willen afvallen is magie vaak een stuk effectiever. Bij deze methode heb je nodig: venkelzaad om thee van te zetten, een popje dat jouzelf symboliseert en patchouli-olie.

Zet iedere dag een pot venkelthee en drink de thee verspreid over de dag. Venkelthee versnelt de vertering van voedsel en de verbranding van vet. Het popje symboliseert jou. Kleed het aan op een manier die bij jou past. Zorg ervoor dat het popje in het begin meerdere lagen kleding over elkaar aan heeft. Vervolgens trek je elke week een laagje uit. Dit helpt je je geloof in jezelf te kanaliseren. De patchouli-olie kun je gebruiken om in je huid te masseren.

Heb je je ideale maat bereikt, zet je slanke popje dan neer op een opvallende plek en breng je consumptie van venkelthee terug naar een kopje per dag.


< < Terug naar "13 praktische hekserij tips" < <