Home Favorieten Contact
       Hoe verdiep je de liefde met je partner?
Heb je je lief eenmaal gevonden, dan is het natuurlijk ook zaak om die liefde te verdiepen en te behouden. Daarvoor kun je bijvoorbeeld de volgende bezwering gebruiken.

Maak of koop een stoffen pop die je geliefde voorstelt. Knip de rug van het popje open en vul de binnenkant met de volgende 'ingredienten': adam- en evawortel, aardbeiblaadjes, lavas, hibiscus, zwarte peperkorrels, duizendblad, drakenbloedhars en rozenolie.

Naai het popje weer dicht en schrijf rond de hartstreek de naam van je lief. Leg het popje nu op de rug neer en bedek het met rozenblaadjes. Steek rode of roze kaarsen aan en laat het kaarsvet over het popje en de rozenblaadjes vallen, waarbij je alle blaadjes rond het popje vastsmelt.

Neem zoveel tijd als je nodig hebt en investeer liefde in iedere druppel kaarsvet. Denk daarbij aan watvoor relatie je wilt, altijd met de intentie dat deze bezwering niet alleen voor jou, maar voor iedereen geldt.

Begraaf het popje bij volle maan op een plek die je met zorg uitkiest. Je plant je popje als een zaadje waaruit een boom zal groeien.