Home Favorieten Contact
       Hoe verander je iemand in een pad?
Waarschijnlijk is het de bekendste heksenbezwering die er bestaat, maar er zijn maar weinig mensen die precies weten hoe je het nou voor elkaar krijgt. Hoe verander je iemand in een pad?

Er zijn mensen die vinden dat het veranderen van bijvoorbeeld een ex-geliefde in een pad behoort tot zwarte magie. Veel heksen zijn het daar niet mee eens. Niks zwarte magie! Je helpt je slachtoffer op deze manier tenslotte met zijn spirituele groei. Hij zou je juist dankbaar moeten zijn.

Ter zake: Doel van deze bezwering is dat andere mensen je slachtoffer net zo weerzinwekkend vinden als jij de betreffende persoon vindt. De bezwering werkt het beste wanneer hij om middernacht bij volle maan wordt uitgevoerd.

Leg op de grond een stuk stof neer. Gebruik hiervoor het liefst iets van de persoon in kwestie, zoals bijvoorbeeld een oud t-shirt. In het midden van dit shirt drapeer je een paar handenvol zand. Daar bovenop leg je een foto met het portret van je slachtoffer.

Vouw de vier hoeken van dit shirt vervolgens samen en naai de boel aan elkaar zodat er een afgesloten zak ontstaat. Met groene vingerverf of een groene viltstift teken je vervolgens de lelijkste pad die je je voor kunt stellen. Het resultaat laat je de hele nacht in het maanlicht liggen. De volgende ochtend gooi je de zak in de kliko. Klaar.